Galleri


I Galleri KUX finder du moderne kunst, der inspirerer og vækker ’en tiger i dig’. Inspirationen kommer fra liv levet på godt og ondt - med op og nedture og alt det indimellem! Altid på vej, altid i forandring - et semi abstrakt farveunivers med et stærkt grafisk islæt, der gør glad og vækker følelser af alle slags.

KUX er kunst du kan forholde dig til med finurlig detaljerigdom, der springer frem på lærredet, jo længere du betragter værkerne. Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse. Finder du noget interessant så kontakt mig endelig. Klik eventuelt her.

 
Jeg er flyttet ned i Nørrebrogade 47, 6700 Esbjerg, hvor jeg har fået bygget mig et lille studio/atelier. Så skriv endelig til mig, hvis du vil ned og kigge mine ting.
Jeg takker for nogle travle og sjove dage i forbindelse med mit JULE TAM TAM i Galleriet. Jeg har stadig lidt smykker og tilbage, som du altid er velkommen til at kigge nærmere på. Send blot en sms på 2829 3588, så finder vi en dag hvor du kan kigge forbi mig i mit nye studio på Nørrebrogade 47, 6700 Esbjerg


KUX
Nørrebrogade 47
6700 Esbjerg
 Mobil nr. 28 29 35 88

Karen Korsgaard
 kux@kux.dk

 Facebook