Galleri


I Galleri KUX finder du moderne kunst, der inspirerer og vækker ’en tiger i dig’. Inspirationen kommer fra liv levet på godt og ondt - med op og nedture og alt det indimellem! Altid på vej, altid i forandring - et semi abstrakt farveunivers med et stærkt grafisk islæt, der gør glad og vækker følelser af alle slags.

KUX er kunst du kan forholde dig til med finurlig detaljerigdom, der springer frem på lærredet, jo længere du betragter værkerne. Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse. Finder du noget interessant så kontakt mig endelig. Klik eventuelt her.

 
Eget galleri/atelier som jeg gerne viser frem ganske uforpligtende. Send blot en mail, sms eller ring, så finder vi en dag, hvor du kan komme ind og kigge mine ting. Da jeg bor ovenpå galleriet er det nemt at komme ned og åbne og ganske uforpligtende for dig.
Jeg takker for nogle travle og sjove dage i min kreativeJULE SHOP. Jeg har stadig lidt ting og smykker tilbage, som du altid er velkommen til at kigge nærmere på. Send blot en sms på 2829 3588, så finder vi en dag jeg kan åbne galleriet op for dig.


Jeg holder åben nogle dage i påsken, men ring/sms mig endelig, hvis i vil kigge forbi. Jeg bor jo ovenpå galleriet, så det er nemt at komme ned og åbne.
Vi ses
GALLERI KUX
Sjællandsgade 37
6700 Esbjerg
 Mobil nr. 28 29 35 88

Karen Korsgaard
 kux@kux.dk

 Facebook