Om galleri Kux


Hos mig kan du kigge forbi efter aftale og få en snak om, hvad du lige står og mangler for at få inspiration til kulør på tilværelsen. Jeg har udført mange opgaver over årene, både til det private og offentlige rum, og står altid klar til at vejlede og inspirere. Jeg er visionær, innovativ og åben for idéer både til privaten eller til kommende udstillinger og kunst events.

Mit ønske er med min kunst at give en værdifuld oplevelse, ro og stof til erkendelser i en tid, hvor man er på døgnet rundt. Jeg er uddannet grafiker og arbejder også som dette, når jeg ikke er fordybet i malerbøtterne.

       

       

        

   
No entries found.
 
Jeg er flyttet ned i Nørrebrogade 47, 6700 Esbjerg, hvor jeg har fået bygget mig et lille studio/atelier. Så skriv endelig til mig, hvis du vil ned og kigge mine ting.
Jeg takker for nogle travle og sjove dage i forbindelse med mit JULE TAM TAM i Galleriet. Jeg har stadig lidt smykker og tilbage, som du altid er velkommen til at kigge nærmere på. Send blot en sms på 2829 3588, så finder vi en dag hvor du kan kigge forbi mig i mit nye studio på Nørrebrogade 47, 6700 Esbjerg


KUX
Nørrebrogade 47
6700 Esbjerg
 Mobil nr. 28 29 35 88

Karen Korsgaard
 kux@kux.dk

 Facebook