Om galleri Kux


I mit galleri kan du kigge forbi efter aftale og få en snak om, hvad du lige står og mangler for at få inspiration til kulør på tilværelsen. Jeg har udført mange opgaver over årene, både til det private og offentlige rum, og står altid klar til at vejlede og inspirere. Jeg er visionær, innovativ og åben for idéer både til privaten eller til kommende udstillinger og kunst events.

Mit ønske er med min kunst at give en værdifuld oplevelse, ro og stof til erkendelser i en tid, hvor man er på døgnet rundt. Jeg er uddannet grafiker og arbejder også som dette, når jeg ikke er fordybet i malerbøtterne nede i galleriet.

       

       

        

   
No entries found.
 
Eget galleri/atelier som jeg gerne viser frem ganske uforpligtende. Send blot en mail, sms eller ring, så finder vi en dag, hvor du kan komme ind og kigge mine ting. Da jeg bor ovenpå galleriet er det nemt at komme ned og åbne og ganske uforpligtende for dig.
Jeg takker for nogle travle og sjove dage i min kreativeJULE SHOP. Jeg har stadig lidt ting og smykker tilbage, som du altid er velkommen til at kigge nærmere på. Send blot en sms på 2829 3588, så finder vi en dag jeg kan åbne galleriet op for dig.


Jeg holder åben nogle dage i påsken, men ring/sms mig endelig, hvis i vil kigge forbi. Jeg bor jo ovenpå galleriet, så det er nemt at komme ned og åbne.
Vi ses
GALLERI KUX
Sjællandsgade 37
6700 Esbjerg
 Mobil nr. 28 29 35 88

Karen Korsgaard
 kux@kux.dk

 Facebook